Tekil Mesaj gösterimi
Alt 20.07.10, 23:23   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
Pelince
Moderator

Pelince - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Konular: 32111
Puan Grafiği
Rep Puanı:7600
Rep Gücü:126
RD:Pelince has a reputation beyond reputePelince has a reputation beyond reputePelince has a reputation beyond reputePelince has a reputation beyond reputePelince has a reputation beyond reputePelince has a reputation beyond reputePelince has a reputation beyond reputePelince has a reputation beyond reputePelince has a reputation beyond reputePelince has a reputation beyond reputePelince has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 503
542 Mesajına 660 Kere Teşekkür Edlidi
:
Post Özel Ihlamurkent Zübeyde Hanım Anaokulu Odunpazarı Eskişehir

Özel Ihlamurkent Zübeyde Hanım Anaokulu Odunpazarı Eskişehir

Okulumuz 2009 yılında hizmete girmiştir. Tüm donaımı ile yeni bir binadır. Anaokulu malzemeleri , eğitim öğretim araç ve gereçleri tamamen yenidir.

Okulumuzda 4 Yıllık Lisans Mezunu öğretmenlerle eğitim verilmekte ve her sınıfta 2 öğretmen görev almaktadır. Çocuklarımızın yaratıcılıklarını ortaya çıkarmak , bilgi ve becerilerini arttırmak amacıyla Müzik ve İngilizce öğretmenleri desteği sağlanmaktadır.

VİZYONUMUZ
Atatürk İlkeleri doğrultusunda , Bilim , sanat ve kültürel etkinliklere önem veren , öğrencileri ilgi - yeteneklerine göre geliştiren , hayata ve üst öğretime tam donanımlı bireylerolarak yetiştiren ve çevresinde tercih edilen , önder olan bir kurum olmak.

MİSYONUMUZ
Araştıran sorgulayan , kendine güvenli , sosyalleşebilen , ülkesini milletini seven , yaşının gerektirdiği bilgi ve beceriye sahip , zihinsel ve bedensel olarak sağlıklı , mutlu çocuklar yetiştirmektir.

Özel Ihlamurkent Zübeyde Hanım Anaokulu Bilgileri ve iletişim Adresleri :

Okulun Bulunduğu İlçe: ODUNPAZARI
Okulun Telefonu: 222 2193555
Okulun Faksı: 222 2193666
Okulun Adresi: Ihlamurkent M. Goncagüller S. No:1
Okulun Web Adresi:
Okulun E-Posta Adresi:
Okulun Müdürü: Hanife YILDIRIM
Okulun Öğretmen Sayısı: 2
Okulun Öğrenci Sayısı: 28
Okulun Derslik Sayısı: 2
Okulun Ulaşım Bilgileri: 10, 37 ve 63 numaralı otobüsler ile okulumuza ulaşabilirsiniz.
Okulun Lojman Durumu: Var
Kaynak : webrehberi
Pelince isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla