Konu
:
Atatürk İlköğretim Okulu Beylikova Eskişehir - Beylikova Atatürk İlköğretim Okulu
Tekil Mesaj gösterimi
20.07.10, 18:32
#
1
(
permalink
)
Kullanıcı Profili
Pelince
Moderator
Kullanıcı Bilgileri
Konular: 32111
Puan Grafiği
Rep Puanı:7600
Rep Gücü:125
RD:
Teşekkür
Ettiği Teşekkür: 503
542 Mesajına 660 Kere Teşekkür Edlidi
:
Atatürk İlköğretim Okulu Beylikova Eskişehir - Beylikova Atatürk İlköğretim Okulu
Misyonumuz
Biz okul olarak öncelikle toplumlara yön veren lider ,topluma örnek teşkil edebilecek nitelikli insanları yetişirmektir. ayrıca
Öğrencilerimizi, bireysel gelişim özelliklerinin önemsendiği ve kendilerini gerçekleştirme fırsatlarının yaratıldığı ortamlarda, Atatürkçü düşünceyi özümsemiş, sosyal sorumlulukları gelişmiş, çağdaş yaşamın gerektirdiği bilgi, beceri ve değerlerle donatılmış mutlu bireyler olarak yetiştirmeyi ilke olarak benimsemekteyiz
VİZYONUMUZ
1. Okulumuzda, öğrenme temel ihtiyaç kabul edilsin. Herkes, (Öğretmen–Öğrenci–Yönetici– Veliler) insan yaşamının sürekli bir öğrenme – yenilenme ve gelişme süreci içinde geçtiğini bilsin.
2. Okulumuzda her veli, öğrencisine öğrenme için her türlü fırsatın verildiğini bilsin. Bizlere inansın, destek olsun.
3. Okulumuzda, hem öğretmenler hem de öğrenenler birbirlerinin öğrenmesine ve birbirlerinin gelişimine yardımcı olmanın önemine inansın.
4. Okulumuzda, çalışanlar gerekenleri yaparken kendilerinden emin olsun. Doğruları yaptıklarında alacakları
cevaptan korkmasınlar ve gerekenleri yerine getirmede endişeleri olmasın.
5. Okulumuzda, herkes her gün daha iyiye ulaşmak için çalışsın.
6. Okul ortamında ve her yerde, herkes “kendisine yapılmasını istemediği bir şeyi başkasına yapmama” ilkesine uysun.
7. Bilgiye ulaşan, ulaştığı bilgileri kullanan, kullandığı bilgilerle yeni bilgiler üreten öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz olsun ve bunu çevrelerine yaysın.
8. Bilgi teknolojisini kullanmak öğretmen ve öğrencilerimiz için geçerli amaç olsun.
9. 8.sınıftan mezun öğrencilerimizin hepsi bir ortaöğretim kurumuna girsin, mezun olsun, yüksek öğrenimini
tamamlayarak hayata atılsın ve başarılı olsun.
PERSONEL BİLGİLERİ
Müdür Yardımcısı 1
Öğretmen 12
Memur -
Yardımcı Hizmetli 2
ŞUBE ve ÖĞRENCİ SAYILARI
Şube Sayısı 10
Öğrenci Sayısı 243
BİNA BİLGİLERİ
Derslik Sayısı 10
Atölye ve İşlik Sayısı -
Fen Laboratuarı 1