Tekil Mesaj gösterimi
Alt 18.07.10, 12:45   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
Pelince
Moderator

Pelince - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Konular: 32111
Puan Grafiği
Rep Puanı:7600
Rep Gücü:125
RD:Pelince has a reputation beyond reputePelince has a reputation beyond reputePelince has a reputation beyond reputePelince has a reputation beyond reputePelince has a reputation beyond reputePelince has a reputation beyond reputePelince has a reputation beyond reputePelince has a reputation beyond reputePelince has a reputation beyond reputePelince has a reputation beyond reputePelince has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 503
542 Mesajına 660 Kere Teşekkür Edlidi
:
icon Yarbay Fevzi Elagöz Anaokulu Turgutlu Manisa - Turgutlu Yarbay Fevzi Elagöz Anaokulu

Yarbay Fevzi Elagöz Anaokulu Turgutlu Manisa - Turgutlu Yarbay Fevzi Elagöz Anaokulu

Yarbay Fevzi Elagöz Anaokulu Manisa Turgutlu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur.

Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Yarbay Fevzi Elagöz Anaokulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Yarbay Fevzi Elagöz Anaokulu resimleri (fotoğrafları), öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Yarbay Fevzi Elagöz Anaokulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel etkinlikler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz.

Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı
Adı: YARBAY FEVZİ ELAGÖZ ANAOKULU
Adresi: ERGENEKON MH.FATİH CADDESİNO:7
Telefon Numarası: 2363146713
Faks Numarası: 2363146713

Tarihçe

Okulumuz 16 Eylül 2004 tarihinde, ilçemizin tek ve resmi Bağımsız Anaokulu olarak Eğitim Öğretime başlamıştır. Binamız Bayındırlık ve İskan Bakanlığı’nın hazırlamış olduğu “Yıldız Proje” olarak adlandırılan bina projesi çerçevesinde, Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yaptırılmıştır.

Okulumuz 2004-2005 Eğitim-Öğretim yılında faaliyete geçmiştir. Okul Müdürü Keziban SEZGİ; Anasınıf Öğretmenleri Figen ERGEN, Fatma Kartal ŞEKER, Sibel AĞAR kadrolu; Mehtap OKAY, Öznur KUMSER sözleşmeli ile yardımcıhizmetlerde Sümeyye KIVRAK, Esra SEVİM okul personelini oluşturmaktadır.

Toplam 1300 m² lik bir araziye sahip olan okulumuz, bina olarak 529 m² lik bir alan kaplamaktadır. 771 m² lik bahçe içerisinde oyun parkı, çim alan, kum havuzu bulunmaktadır.

Okulumuzun adı Turgutlu Anaokulu iken 01/08/2006 tarihinde Valilik oluru ile Yarbay Fevzi Elagöz Anaokulu olarak değiştirilmiştir.
Dört derslikli olan okulumuzda faaliyet odası, müdür odası, müdür yardımcısı odası,mutfak,çokamaçlı salon (yemekhane), 4-6 yaş grubuna göre düzenlenmiş öğrenci tuvaletleri, personel tuvaleti, kalorifer dairesi bulunmaktadır. Okulumuzun ısınması kömür ile çalışan kalorifer ile sağlanmaktadır.

Okulumuzun mevcudu 120 öğrenci olup 6 yaş grubunda tam gün eğitim uygulaması yapılmaktadır. Dört oyun odası olan okulumuzda, üç sınıfımız 6 yaş grubu, iki sınıfımız 4-5 yaş grubu olarak eğitim vermektedir. Tüm sınıflarımızda Okul Öncesi Eğitim seti, evcilik köşeleri, kukla köşesi, fen ve doğa köşesi, sınıf kitaplıkları ve muhtelif oyuncakların yanı sıra televizyon, Dvd ve Vcd bulunmaktadır.

Pelince isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla