| İsmail Hakkı Pamukcu İlköğretim Okulu Bergama İzmir İsmail Hakkı Pamukcu İlköğretim Okulu Bergama İzmir İsmail Hakkı Pamukcu İlköğretim Okulu İzmir Bergama İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur. Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; İsmail Hakkı Pamukcu İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, İsmail Hakkı Pamukcu İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, İsmail Hakkı Pamukcu İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v.s. spor dallarındaki başarıları, İsmail Hakkı Pamukcu İlköğretim Okuluu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz. İsmail Hakkı Pamukcu İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : İlçesi : Bergama Okulun Adı : İsmail Hakkı Pamukcu İlköğretim Okulu Okul Adresi : Turabey Mh. Müderris Cevdet Sk. No:7 Bergama İzmir Telefon Numaraları : 0 (232) 631 28 45 Faks Numaraları : 0 (232) E-mail Adresi : ihpamukcu@hotmail.com Okulun Web Adresi: Okulun İlçe ve İl merkezine uzaklığı : Metropol İçi / Dışı : İçi Ulaşım Durumu : Karayolu Ulaşım Bilgileri: Lojman Durumu : Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Kaynak : webrehberi |