--->: Soner Sarıkabadayı Şarkı Sözleri İki Medeni İnsan Bölük bölcük hayallerim duruyor önümde, Sevdigim kadar sevilmedim. Buram buram kokun hala yatagımın üzerinde, O da kalmaz gider 3-5 güne. Bu saatten sonra gönül dakka durmaz, Onca vaadden sonra, Yalancı yalancı sana kimse inanmaz. Beni sevemedin ya Şu belimi bir saramadın ya O zaman en hayırlısı olsun hakkımızda Git hadi burada durma Ama lütfen kapıyı vurma İki medeni insanız biz Bu kadar olsun farkımız da Beni sevemedin ya Şu belimi bir saramadın ya O zaman en hayırlısı olsun hakkımızda Git hadi burada durma Ama lütfen kapıyı vurma İki medeni insanız biz Bu kadar olsun farkımız da Bölük bölcük hayallerim duruyor önümde, Sevdigim kadar sevilmedim. Buram buram kokun hala yatagımın üzerinde, O da kalmaz gider 3-5 güne. Bu saatten sonra gönül dakka durmaz, Onca vaadden sonra, Yalancı yalancı sana kimse inanmaz Beni sevemedin ya Şu belimi bir saramadın ya O zaman en hayırlısı olsun hakkımızda Git hadi burada durma Ama lütfen kapıyı vurma İki medeni insanız biz Bu kadar olsun farkımız da Soner Sarıkabadayı |