Tekil Mesaj gösterimi
Alt 24.06.10, 23:37   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
Kedi
Gamma Üye

Kedi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Konular: 3171
Puan Grafiği
Rep Puanı:3699
Rep Gücü:56
RD:Kedi has a reputation beyond reputeKedi has a reputation beyond reputeKedi has a reputation beyond reputeKedi has a reputation beyond reputeKedi has a reputation beyond reputeKedi has a reputation beyond reputeKedi has a reputation beyond reputeKedi has a reputation beyond reputeKedi has a reputation beyond reputeKedi has a reputation beyond reputeKedi has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 45
128 Mesajına 262 Kere Teşekkür Edlidi
:
Arrow Borusan Oto. Zehra-nurhan Kocabıyık İlköğretim İstanbul Avcılar

Borusan Oto. Zehra-nurhan Kocabıyık İlköğretim İstanbul Avcılar

Borusan Oto. Zehra-nurhan Kocabıyık İlköğretim Hakkında -Borusan Oto. Zehra-nurhan Kocabıyık İlköğretim Tanıtım -Borusan Oto. Zehra-nurhan Kocabıyık İlköğretim Resimleri -Borusan Oto. Zehra-nurhan Kocabıyık İlköğretim İletişim

Borusan Oto. Zehra-nurhan Kocabıyık İlköğretim İstanbul Avcılar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur. Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Borusan Oto. Zehra-nurhan Kocabıyık İlköğretim öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Borusan Oto. Zehra-nurhan Kocabıyık İlköğretim resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Borusan Oto. Zehra-nurhan Kocabıyık İlköğretim öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v.s. spor dallarındaki başarıları, Borusan Oto. Zehra-nurhan Kocabıyık İlköğretim öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz.

Okul Hakkımızda Bilmek istedikleriniz :

Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı
Adı: BORUSAN OTO. ZEHRA-NURHAN KOCABIYIK İLKÖĞRETİM
Adresi: YENİYUVAM SOK.ÜNİVERSİTE YANI. GÜMÜŞPALA MAH.NO:21
Telefon Numarası: 2124212577
Faks Numarası:2124212578
Kedi isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla