| Galatasaray’ın Bu Transfer İçin 5 milyon Euro’yu Gözden Çıkardığı Öne Sürüldü Galatasaray bombayı patlatıyor Galatasaray’ın bu transfer için 5 milyon Euro’yu gözden çıkardığı öne sürüldü. Galatasaray, aradığı stoperi Fransa'da buldu. Takımın her bölgesinde değişiklik yapmaya hazırlanan Sarı-Kırmızılılar, Servet Çetin, Emre Güngör ve Gökhan Zan’ı gözden çıkarırken, Emre Aşık’ın da futbolu bırakacak olması nedeniyle stoper arayışına başlamıştı.
Cim Bom’un bu doğrultuda Valenciennes’de forma giyen 27 yaşındaki Sırp stoper Milan Bisevaç ile temasa geçtiği iddia edildi. Fransa’nın saygın internet siteleri arasında gösterilen mercato365’te yer alan haberde, Galatasaray’ın bu transfer için 5 milyon Euro’yu gözden çıkardığı öne sürüldü.
1.86 boyundaki tecrübeli oyuncu, daha önce Lens, Kızılyıldız, Zeleznik, Bezenija ve BASK takımlarının da formasını giymişti. Bisevaç’la anlaşma sağlanırsa, defans hattına Ali Turan’dan sonra yapılan ikinci transfer olacak. --------------Tualimforum İmzam-------------- jaguar |