Konu
:
Bursaspor’un Çek stoperi Tomas Zapotocny, göz yaşlarını tutamadı.
Tekil Mesaj gösterimi
27.04.10, 10:39
#
1
(
permalink
)
Kullanıcı Profili
Jaguar
Moderator
Kullanıcı Bilgileri
Konular: 1228
Puan Grafiği
Rep Puanı:4393
Rep Gücü:62
RD:
Teşekkür
Ettiği Teşekkür: 0
196 Mesajına 334 Kere Teşekkür Edlidi
:
Niçin gözyaşlarını tutamadı
Zapo’nun gözyaşları
“
Maç
başına para alıyorum. Yazık değil mi bana? Çocuklarımın ekmek parasıyla oynuyorlar”
Liderliği kaybettikleri G.Saray maçının 74. dakikasında kırmızı kart gören Bursaspor’un
Çek
stoperi Tomas Zapotocny, soyunma odasında göz yaşlarını tutamadı. Hürriyet'ten İsmail Er'in haberine göre, maç bitiminde soyunma odasına gelen teknik direktör Ertuğrul Sağlam, antrenör Mutlu Topçu ile menajer Adil Cenkçiler’in teselli etmekte zorlandığı Zapotocny, haksız yere atıldığını savundu.
Ağlamaktan gözleri kan çanağına dönen Zapo, hocasına dert yandı: “Gol atmak için ileri çıkmıştım. Keita ile omuz omuza mücadele ettik. Ne ben ona ne de o bana kasıtlı
bir
harekette bulundu. Hakem anlamadığım bir şekilde ikinci sarıyı ardından da kırmızı kart gösterdi.
Benim suçsuz olduğumu herkes gördü. Yazık değil mi bana. Maç başına
para
kazanıyoruz. Çocuklarımın rızkı ile oynamaya kimsenin hakkı yok.” Ertuğrul Sağlam ise, “Futbolda böyle şeyler olur. Ancak senin haksız yere atıldığını biliyorum. Moralini bozma.” diye konuştu.
Ruslar'ın Volkan Şen aşkı!
Rus ekibi, yıldız oyuncuyu izlemek için dün Ali Sami Yen’e yönetici gönderdi.
Bu sezonki performansıyla devleri peşinden koşturan Volkan Şen için Rubin Kazan'ın ısrarı sürüyor.
Daha önce de Volkan’ı transfer etmek isteyen ve Bursaspor’un kapısını çalan Rus ekibi,
yıldız
oyuncuyu izlemek için dün Ali Sami Yen’e yönetici gönderdi. Karşılaşmayı protokol tribününden takip eden Rubin Kazan’lı idarecilerin bir kez daha Yeşil-Beyazlı yönetimle görüşeceği öğrenildi. Bu arada, Volkan Şen transferle ilgili konuşmak istemezken, Bursaspor Yönetimi’nin futbolcusunu bırakmak istemediği kaydedildi.
--------------Tualimforum İmzam--------------
jaguar
Jaguar
Açık Profil bilgileri
Jaguar - Özel Mesaj gönder
Jaguar - Daha fazla Mesajını bul