Tekil Mesaj gösterimi
Alt 19.03.10, 20:24   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
Başak
Moderator
 
Başak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Jan 2008
Mesajlar: 7.449
Konular: 6324
Puan Grafiği
Rep Puanı:14360
Rep Gücü:168
RD:Başak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 53
719 Mesajına 1.316 Kere Teşekkür Edlidi
:
Arrow Aşk-ı Memnu Dizisi 61. Bölüm Özeti

Aşk-ı Memnu 61. Bölüm Özeti

Bihter ve Behlül korku içinde
Adnan Bey’in soğuk ve şüpheli tavırları Behlül ve Bihter’i büyük bir korkunun içine sürüklüyor. Adnan Bey içini kemiren şüphelerini Bihter ve Behlül’e hissettirmemek için büyük bir çaba harcamaktadır. Ancak Adnan’ın huzursuzluğu ve Behlül’le arasına koyduğu mesafe Nihal’in gözünden kaçmaz. Behlül ve Bihter de bu huzursuzluğunun farkında korkuyla bunu atlatacaklarını düşünmektedirler. Peyker’in doğum haberiyle dikkatlerin dağılacağını düşünen Bihter Adnan Bey’den Hilmi Önal tarafından izlendiklerini öğrenince büyük bir tehlikeyle karşı karşıya olduğunu anlar. Geçmişe ait parçalar Adnan Bey’in zihninde yeniden şekillenirken şüphelerinin de büyümesine neden olur. Adnan Bey huzursuzluğunu Bihter’le paylaşmak zorunda kalır. Bihter’in duruma büyük tepki göstermesi Adnan Bey’e kendini kötü hissettirir. Bihter tehlikeyi savuşturmak için bir kez daha Nihal’i kullanır.

Yaşanan gerginliği korkuyla izleyen Firdevs Hanım olaya müdahale etmesi gerektiğini anlar. Behlül ve Bihter Hilmi’nin artan tehditleriyle sarsılırken onun her şeyden nasıl haberdar olduğu sorusuna yanıt ararlar. Behlül sorularının cevabını yine Beşir’de arar. İpuçlarını birleştiren Bihter ise sonunda doğru cevabı bulur. Hilmi Önal Ziyagil Ailesi’ne karşı son kozunu oynadığında artık dönüşü olmayan bir yola girilecek ve hiçbir şeyin eskisi gibi olamayacağı zorlu bir dönem başlayacaktır.


Kaynak : Kanal D
--------------Tualimforum İmzam--------------
Yeniden gülmem için
Beni baştan sevmen lazım.......

Konu Başak tarafından (19.03.10 Saat 20:27 ) değiştirilmiştir..
Başak isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla