Ben 10 Kahramanları Özellikleri * Wildmutt,Yaban köpek:Tehlikeleri sezer.Duvarların arkasını görebilir. * Four arms,Dört kol:Çok güçlü dört kolu vardır.Deprem yaratabilir.Havasını silah olarak kullanabilir. * Grey matter,Gri madde:Çok küçüktür ve ayrıca en zeki kahramandır. * Xlr8,Şimşek hız:En hızlı kahramandır. * Upgrade,Güncelleme:Her türlü mekanik aygıtla birleşirAlnından lazer çıkarabilir. * Diamond head,Elmas kafa:Tamamen elmastan yapılmıştır.Ellerini Kılıç gibi bir şeye dönüştürebilir,elmastan duvar yapabilir ve elmas fırlatabilir. * Rip jaws,Yüzen çene:Çok güçlü bir çene yapısına sahiptir.Suya ihtiyacı vardır. * Stinkfly,pul kanat:Sümüksü bir top atar ve çok pis kokar. * Ghostfreak,Gölge hayalet:Kötü ruhlu bir hayalettir ve bir şekilde "ghostfreak qud"bölümünde saatten dışarı çıkmıştır. * Heatblast,Ateş topu:Ateşi kontrol edebilir.Güneşten gelmiştir. * Cannonbolt,Yıldırım topu:Top gibi yuvarlanır. * Wildvine,Vahşi asma:Yeraltına karışabilir bitki olduğu için yenilene bilir. * Ben Wolf,Kurt ben:Çok şiddetli bir ses çıkararak Yükseğe sıçrar. * Ben Mummy,Mumya ben:Sargılarını yenileyebilir.Çok Güçlüdür. * Ben Vicktor,Kazanan ben:Elektiriği kontrol eder. * Uphcuck,Yapışkan dilört adet güçlü diliye yer ve sonra tükürür. * Eye Guy,Göz adam:Çok sayıda gözü vardır.Gözlerindeki lazer dondurucudur. * Way Big,Büyük Yön:En büyük ve enn güçlü kahramandır.Saatin içine hapsolmuştur fakat Secret of the omnitrix bölümlerinde ortaya çıkarak Vilgax'ı yenmiştir. Alıntı