Sigarayı Bırakma Günü ile İlgili Özlü Sözler Sigarayı Bırakma Günü ile İlgili Özlü Sözler * Sigarayı Atın Hayatı Tadın * Sigarayı Dışla, Hayata Yeniden Başla * Yaşam Kalitenizi Yükseltin, Bağımlı Olmayın * Maddeyi Kabul Etmek Kolay, Bırakmak Zordur * Sevginin Boşluğunu Zehirle Doldurmayın * Sigarayı Atın Hayatı Tadın * Sigarayı Dışla, Hayata Yeniden Başla * Sağlıklıyız, Mutluyuz, Gelecekten Umutluyuz * Yeşilay Dostu Olan Sağlığını ve Saygınlığını Kazanır * Kendinize Zarar Vermeyin * Bağımsızım, Hayatı Seviyorum * Sağlıklıyım, Mutluyum, Yeşilay’ın Dostuyum * Bağımsız Ol, Saygın Ol * Sevdiklerin İçin Bağımlı Olma * Zararlı Alışkanlıklardan En Güzel Korunma Yolu: Hiç Başlamamaktır * Duvarı nem, insanı bağımlılık yıkar * Sigara giren yerden sağlık çıkar * Sağlıklı bir hayat sizin elinizde * Sağlıklı bir hayat için tercihini yap * Alkol, uyuşturucu, sigara öldürür, kumar söndürür, spor güldürür * Yeni yararlı alışkanlıklar edinin * Sevginin boşluğunu zehir ile doldurmayın * Damarlarınızdaki asil kanı kirletmeyin * Yeşilay içene değil, içilen zehirlere karşıdır * Önemli ise hayatınız, sigarayı lütfen bırakınız * Üzerinde “öldürür” yazan bir şeyi nasıl alabiliyorsunuz? * Bağımlılığın denemesi olmaz * Ölümün denemesi olmaz * Beynini uyuşturursan, sana nasıl yardım edebilir ki? * Zehir tacirlerinin hedefi “Türk Gençliği” dir * Her çeşidi ile uyuşturucular birer intihar yoludur * En büyük tuzak: “Bir defa denemekten ne çıkar?” * Ebeveynlerin meşhur gafleti: “Benim çocuğum yapmaz!” |