| Serhat Kılıç Biyografisi,Serhat Mustafa Kılıç Hayatı,Serhat Mustafa Kılıç Kimdir? Serhat Kılıç Biyografisi,Serhat Mustafa Kılıç Hayatı,Serhat Mustafa Kılıç Kimdir? Doğum tarihi: 08.07.1975 Doğum yeri: İstanbul İstanbul Eğitimi: Bilkent Muzik ve Sahne Sanatlari Fakultesi Tiyatro Bolumu Bilkent Üniversitesi Tiyatro Bölümü mezunu. 2006 Hacettepe Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümün'de Reji üzerine master yaptı. Master'ını tamamladıktan sonra Atatürk Üniversitesi'nde öğretim görevlisi olarak ders vermeye başladı. 1998 - 2007 yılları arasında Devlet Tiyatrosu oyuncusu olarak görev almaya başladı. 2008 yılında görevinden istifa ederek İstanbul’a yerleşti. İstanbul macerası DOT’un “Böcek” adlı oyunuyla başladı. Halen “Benim Annem Bir Melek” adlı dizisinde ve Şehir Tiyatrosu'nda “İntiharın Genel Provası” adlı oyunda oynamaktadır. Yer aldığı projeler Saksıdaki Ağaç Hatırla Sevgili(2006) Yol Arkadaşım(2008) Küçük Şeyler Nokta(2008) Uyanık Bar(2009) talk show Benim Annem Bir Melek (2009-2010) Veda(2010) Serhat Kılıç Resimleri |