| Meral Ugurlu TRT Arşiv Serisi 2010 Meral Ugurlu TRT Arşiv Serisi Albüm Kapagı 2010 yeni album - Meral Ugurlu TRT Arşiv Serisi Albümü - Meral Ugurlu - TRT Arşiv Serisi Albüm Kapagı 2009 SANATÇI ADI: Meral Ugurlu ALBÜM ADI: TRT Arşiv Serisi ALBÜM YILI: 2010 COVER:  ALBÜMDEKİ PARÇALAR: ALBÜM YILI: 2010 COVER: ALBÜMDEKİ PARÇALAR: 1. Ney Taksimi Ney: Ümit Gürelman 2. Çok Kıldı Karap Dilleri Mahmur Nigahın 3. Ah Çeb Midir Bu ya Sevad-ı Ah-ı Pünhanım Mıdır 4. Yaylı Tanbur Taksimi Tanbur: Fahrettin Çimenli 5. Evvel Benim Nazı Yarim 6. Ney Taksimi Ney: Akagündüz Kutbay 7. Şahım Hemişe Lütfun Umar Bu Fütadecik 8. Ey Gonca-i Nazik Tenim 9. Humarı Yok Bozulmaz Meclis-i Meyhane Aşkın 10. Deva Yokmuş Neden Bimar-a Aşka 11. Ok Gibi Hublar Beni Yaydan Yabana Attılar 12. Kanun Taksimi Kanun: Erol Deran 13. Kunc-i Gamda Rüz ü Şeb Dil Bi Huzur 14. Gönül Gitmek İster Gurbet İllere 15. Kemençe Taksimi Kemençe: Nihat Doğru 16. Akıbet Viran Edip Gönlüm Felek 17. Uyur Daim Uyanmazdı 18. Kanun Taksimi Kanun: Cüneyt Kosal 19. Dil Besteye Lutf-ü Keremin Ma Hazer Eyle 20. Cihan Leyl ü Ağlar Benim`çün 21. Ey Gül-i Nevbahar An 22. Kanun Taksimi Kanun: Erol Deran 23. Ey Lebleri Gonca Yüzü Gül Serv-i Bülendim 24. Geldi Bir Hale Gönül --------------Tualimforum İmzam-------------- |