Konu
:
Patlıcan ve Kabak Sarma
Tekil Mesaj gösterimi
01.01.10, 06:07
#
1
(
permalink
)
Kullanıcı Profili
AnGeL
Delta Üye
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Aug 2008
Nerden: Konya
Mesajlar: 833
Konular: 724
Puan Grafiği
Rep Puanı:1364
Rep Gücü:0
RD:
Teşekkür
Ettiği Teşekkür: 16
29 Mesajına 34 Kere Teşekkür Edlidi
:
Patlıcan ve Kabak Sarma
Patlıcan ve Kabak Sarma
Malzemeler
:
2 kabak
2 patlican
2yemek kasigi kapari
10 tane kurutulmus domates
500 g labne peyniri
3 yumurta sarisi
bir kac dal biberiye (veya kekik)
tuz,karabiber
Tarifi
:
Patlican ve kabaklar ince dilimler halinde uzunlamasina kesilir.Üzerilerine firca yardimi ile cok az zeytinyagi sürülür izgaraya dizilip 250 dercede bir kac dakika kizartilir. (izgarasi olmayanlar yagda kizartabilirler)
Kapariler ve domates kurulari minik minik dogranir.Labnepeyniri ve yumurta sarilari ile karistirilir.Kapari ve domates eklenir.Tuz,karabiber,biberiye (veya kekik) serpilir.
Bu karisim patlican ve kabak dilimlerine kalinca sürülür ve gevsekce sarilir. Hafif yaglanmis firin kabina diklemesine yerlestirilip üzerine bir kac damla zeytinyagi gezdirilip 200 dereceli firinda 20 dakika pisirilir.
sicak veya soguk servis edilir.
AnGeL
Açık Profil bilgileri
AnGeL - Özel Mesaj gönder
AnGeL´nin Web Sitesini ziyaret edin
AnGeL - Daha fazla Mesajını bul