Tekil Mesaj gösterimi
Alt 26.11.09, 04:31   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
AnGeL
Delta Üye
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Aug 2008
Nerden: Konya
Mesajlar: 833
Konular: 724
Puan Grafiği
Rep Puanı:1364
Rep Gücü:0
RD:AnGeL has much to be proud ofAnGeL has much to be proud ofAnGeL has much to be proud ofAnGeL has much to be proud ofAnGeL has much to be proud ofAnGeL has much to be proud ofAnGeL has much to be proud ofAnGeL has much to be proud ofAnGeL has much to be proud ofAnGeL has much to be proud of
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 16
29 Mesajına 34 Kere Teşekkür Edlidi
:
Standart Kahveli Cevizli Parfe

Kahveli Cevizli Parfe

* 2 Paket Kakaolu Krem Şanti
* 3 Paket Kakaolu Piknik Bisküvi
* 1 Adet Yumurta
* 1 Türk Kahvesi Fincanı (2,5 yemek kaşığı) Şeker
* 2 Tatlı Kaşığı (tepeleme) Granül Kahve
* 1 Su Bardağı (kırılmış) Ceviz
* 2 Su Bardağı (400 ml) Süt


Yapılışı

* Bisküvileri ve cevizleri kırın.
* 1,5 su bardağı süt ile krem şantiyi çırparak, hazırlayın.
* Yarım su bardağı sütün içinde de kahveyi eritin.
* Yumurta ve şekeri, şeker eriyip karışım beyazlayıncaya kadar çırpın. (şekerin daha çabuk erimesi için, kabınızın altına sıcak su dolu başka bir kap koyup, çırpabilirsiniz)
* Şekerli yumurtayı, sütlü kahveyi, bisküvi ve cevizleri, krem şanti ile birleştirin, iyice karıştırın.
* Baton kek kalıbı yada çok büyük olmamak şartıyla, arzu ettiğiniz bir borcamın tabanına iki kat strech film serin. Karışımı kaba boşaltın. Üzerini de strech film ile kapatın.
* Buzdolabında 2 yada 3 saat beklettikten sonra, buzluğa kaldırın. En az bir gece yada servis edeceğiniz zamana kadar buzlukta bekletin.

Konu AnGeL tarafından (26.11.09 Saat 04:53 ) değiştirilmiştir..
AnGeL isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla