| Çörek Otlu Aperatifler Çörek Otlu Aperatifler Akşamüzeri acıktığınızda atıştırabileceğiniz, arkadaş davetlerinde sunabileceğiniz nefis çörek otlu aperatifler. Tek lokmada, damak tatlandırmanın en lezzetli yolu. Malzemeler Yarım paket margarin 1 su bardağı yoğurt 2 adet yumurta 1 paket kabartma tozu Yarım bardak çörek otu Bir tutam tuz Aldığı kadar un Hazırlanışı Bir yumurtanın akı hariç, tüm malzemeyi derin bir kasenin içine alın. Yeteri kadar un ekleyip, yumuşak bir hamur elde edin. Hamurdan ceviz büyüklüğünde parçalar koparıp elinizle yuvarlayın. Yuvarladığınız hamurları önce yumurta akına daha sonra çörek otuna batırın. Yağlı kağıt serilmiş fırın tepsisine yerleştirin. 175 derecelik fırında yaklaşık 25-30 dakika pişirin. Hafif soğuduktan sonra servis yapın. Afiyet Olsun |