--->: Emrah Şarkı Sözleri-Farzet ki Ben Bir Yalanım Farzet ki Ben Bir Yalanım Bir rüzgarlık, ömrü olan Ben daglarda, bir dumanım Bir varmış bir yokmuş gibi Farzet ki ben bir yalanım Bir rüzgarlık, ömrü olan Ben daglarda, bir dumanım Bir varmış bir yokmuş gibi Farzet ki ben bir yalanım Unut beni, bir dün gibi Savur beni, bir kül gibi Güz mevsimi, bir gül gibi Farzet ki ben bir yalanım. Ne çok sevdik ne de yandık Bir rüyayı gerçek sandık Hiç bir şeyi paylaşmadık Farzet ki ben bir yalanım Ne çok sevdik ne de yandık Bir rüyayı gerçek sandık Hiç bir şeyi paylaşmadık Farzet ki ben bir yalanım Bir rüzgarlık, ömrü olan Ben daglarda, bir dumanım Bir varmış bir yokmuş gibi Farzet ki ben bir yalanım Unut beni, bir dün gibi Savur beni, bir kül gibi Güz mevsimi, bir gül gibi Farzet ki ben bir yalanı Ne çok sevdik ne de yandık Bir rüyayı gerçek sandık Hiç bir şeyi paylaşmadık Farzet ki ben bir yalanım Ne çok sevdik ne de yandık Bir rüyayı gerçek sandık Hiç bir şeyi paylaşmadık Farzet ki ben bir yalanım... Emrah |