--->: Emrah Şarkı Sözleri-Birimiz Ayakta Kalmalıydı Birimiz Ayakta Kalmalıydı Üzülme beni kaybettin diye Zaten kazanmamıştın Hiçbir aşk titremez sonuna kadar Sende inanmıştın Birimiz ayakta kalmalıydı Sadık kalmalıydı yeminlere Bunu ben başardım canım İkimizin yerine Bundan böyle hasret olsun (Na Nana Na Na) Hayatta en güzel düşün (Na na na na Na na) Benle yaşadıklarını unut Yaşamadıklarını düşün Bundan böyle hasret olsun Hayatta en güzel düşün Benle yaşadıklarını unut Yaşamadıklarını düşün Birimiz ayakta kalmalıydı Sadık kalmalıydı yeminlere Bunu ben başardım canım İkimizin yerine Şiir: Ben küçük törenlerin adamı olmadım hiç Allah'ını çektim acının en küçük yasını bilirim Şimdi bir heykel gibi dimdik Yarın ne olur bilinmez Üç günlük dünyada her şeyim oldun Aslında hiçbir şeyimsin Hoşçakal Kapatamadık maziden kalan yaraları Yeni renkler yaratamadık dünyanın kirinden Bu şiir sanadır Bir daha asla Bir daha asla göremiyeceğin birinden Bundan böyle hasret olsun (Na Nana Na Na) Hayatta en güzel düşün (Na na na na Na na) Benle yaşadıklarını unut Yaşamadıklarını düşün off Bundan böyle hasret olsun (Na Nana Na Na) Hayatta en güzel düşün (Na na na na Na na) Benle yaşadıklarını unut Yaşamadıklarını düşün... Emrah |