Tekil Mesaj gösterimi
Alt 28.10.09, 00:04   #29 (permalink)
Kullanıcı Profili
EZEL
Moderator

EZEL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Konular: 909
Puan Grafiği
Rep Puanı:2080
Rep Gücü:37
RD:EZEL has a brilliant futureEZEL has a brilliant futureEZEL has a brilliant futureEZEL has a brilliant futureEZEL has a brilliant futureEZEL has a brilliant futureEZEL has a brilliant futureEZEL has a brilliant futureEZEL has a brilliant futureEZEL has a brilliant futureEZEL has a brilliant future
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 41
64 Mesajına 108 Kere Teşekkür Edlidi
:
Lightbulb --->: Güllerle Salavatlar

«Allahümme salli âlâ Muhammedin ve âlihi ve ala cemii'l-enbiyai ve'l-mürseline ve seleme teslimen.»

«Allahim, yardim, Muhammed'in, O'nun soyunun, bütün nebilerin ve resullerin, onlara teslim olarak selâmet bulanlarin üzerine olsun.»

«Allahümme salli âlâ Muhammedin bi abedi men sallâ aleyhi ve salli âlâ Muhammedin bi abedi men yusalli aleyhi ve salli âlâ Muhammedin tuhibbu ve terdâ en tusalli aleyhi ve salli âlâ Muhammedin kema yenbeği's-salavati aleyhi.

Allahim, sen Muhammed'e, O'na yardim edenlerin sayisinca yardim eyle ve yine Muhammed'e kendisinin yardim ettiklerinin sayisinca yardim eyle. Sen, Muhammed'e yardim edenleri sev ve onlara rizani ihsan et. Ve sen, Muhammed'e gerektigi gibi yardim et.»
EZEL isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla