Tekil Mesaj gösterimi
Alt 25.10.09, 23:57   #2 (permalink)
Kullanıcı Profili
Kedi
Gamma Üye

Kedi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Konular: 3171
Puan Grafiği
Rep Puanı:3699
Rep Gücü:56
RD:Kedi has a reputation beyond reputeKedi has a reputation beyond reputeKedi has a reputation beyond reputeKedi has a reputation beyond reputeKedi has a reputation beyond reputeKedi has a reputation beyond reputeKedi has a reputation beyond reputeKedi has a reputation beyond reputeKedi has a reputation beyond reputeKedi has a reputation beyond reputeKedi has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 45
128 Mesajına 262 Kere Teşekkür Edlidi
:
Arrow --->: Çanakkale - Geyikli

GEYİKLİ ARTIK BİR TERAPİ MERKEZİ

Geçen yılın yaz aylarında Geyikli sahillerindeki radyasyon varlığına dair tesbitler hepimizi endişelendirmişti.

Yetkili kurumlar tarafından yapılan müdahaleleri takip eden halkımız da paniğe kapılmıştı.

Tabii bu durum bizi de çok üzdü ve düşündürdü.
Ancak Sayın Valimiz Orhan KIRLI’nın araştırmaların TALASO TERAPİ ye yönelik olarak sürdürülmesi yönünde verdiği talimat sonrasında ortaya çıkan yeni durum hepimizi çok sevindirdi..

Sağlık Bakanlığımızın yaptığı inceleme Geyikli Hantepe Mevkiindeki radyasyonun tıpta TALASO TERAPİ adı verilen ve tedavi özelliği taşıyan bir niteliği olduğu ortaya çıktı..

Üstelik bu anlamda elde edilen değerler de tedavi amaçlı olarak kullanılabilecek düzeyde..

Biz bu konunun başladığı günden bu yana, insanların yüzlerce yıldır burada şifa bulduklarını söyledik.

Tetkiklerin bu noktadan başlayarak yapılması gerekirdi. Ancak Geyikli’miz bu çok değerli özelliğine rağmen bir haksızlık yaşadı.

Ancak Sayın Valimiz Orhan KIRLI’nın konu hakkındaki görüş ve direktifleri ile yetkili kurumlar tarafından yapılan ciddi araştırmalar; Geyikli’yi hak ettiği yere taşıdı.

Sayın Valimize beldem adına teşekkürlerimi sunuyorum.

Şimdi, tüm ülkemiz ve bölgemizde yaşayan vatandaşlarımızı ve yatırımcılarımızı beldemizin bu çok özel niteliğini işlemeye davet ediyorum.

Sağlık turizmi açısından ülkemizde artık yeni bir merkez var. Yetkili kurumların raporları ile belgelenen bu oluşumun GEYİKLİ’mizde gerçekleşmiş olması bizi çok mutlu ettiği gibi aynı zamanda heyecanlandırdı.

Ülkemizin yatırımcılarına buradan sesleniyorum.. GEYİKLİ sizleri bekliyor..Gelin, bu eşsiz beldeyi modern bir anlayışla ülkemizin sağlık turizmine kazandıralım.

Saygılar sunuyorum..

Belde halkım adına sevgilerimi iletiyorum.

Mustafa ÇİÇEK
Geyikli Belediye Başkanı
--------------Tualimforum İmzam--------------
Boşverdim
Kedi isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla