Atatürk Haftası İle İlgili Özlü Sözler
· Hürriyet ve bağımsızlık benim karakterimdir.
· Cumhuriyeti biz kurduk, fakat sizler yaşatacaksınız.
· Her gelişmenin ve kurtuluşun anası hürriyettir.
· Beni görmek demek, mutlaka yüzümü görmek değildir. Benim düşüncelerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız bu yeter.
· Öğrenciye her ne yaşta olursa olsun geleceğin büyüğü gözü ile bakmalı ve öyle davranılmalıdır.
· Okul genç kafalara, insanlığı, saygıyı, ulusu ve ülkeyi sevmeyi, bağımsız yaşamayı öğretir. Sitemizdeki Atatürkle ilgili diger konular. 10 Kasım 10 Kasım Konuşma Metni 10 Kasım ile İlgili Kompozisyon 10 Kasım Atatürk Haftası Şiirleri 10 Kasım ile İlgili Özlü Sözler 10 Kasım Atatürk'ü Anma Programı (Ferhat AKYOL) 10 Kasım İle İlgili Resimler-On Kasım Resimleri-10 Kasım Haftası Resimleri 10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü İle İlgili Toplantı Tutanağı 10 Kasım Atatürkün Cenazesi Video Mustafa Kemal Atatürk Hayatı ( Biyografisi ) Atatürk Şiirleri-Atatürk Konulu Şiirler Atatürk Haftası Şiirleri Atatürk Haftası Genel Bilgi Atatürk'ün Cenaze Töreni Atatürk Haftası İle İlgili Özlü Sözler Atatürk Haftası ile İlgili Resimler Atatürk Haftası İle İlgili Konuşma Metinleri ATATÜRK'ÜN SON YILLARI VE ÖLÜMÜ Atatürk Haftası ile İlgili Kompozisyon-Atatürk Konulu Kompozisyon Atatürk’ün Belgeseli- Saat Kaç Atatürk Oratoryosu Atatürk'ün Ölümü Slayt