Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22.08.09, 20:00   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
AnGeL
Delta Üye
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Aug 2008
Nerden: Konya
Mesajlar: 833
Konular: 724
Puan Grafiği
Rep Puanı:1364
Rep Gücü:0
RD:AnGeL has much to be proud ofAnGeL has much to be proud ofAnGeL has much to be proud ofAnGeL has much to be proud ofAnGeL has much to be proud ofAnGeL has much to be proud ofAnGeL has much to be proud ofAnGeL has much to be proud ofAnGeL has much to be proud ofAnGeL has much to be proud of
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 16
29 Mesajına 34 Kere Teşekkür Edlidi
:
Standart İtalyan Pastası

İtalyan Pastası
Misafirlerinize gururlar sunabileceğiniz, pratik italyan pastası tarifi. Vişne, bitter çikolata ve portakal likörü ile lezzeti zenginleştirilmiş tatlıyı denemenizi öneriyoruz.

Malzemeler,
2,5 su bardağı krema (koyulaşana kadar çırpılmış)
¼ su bardağı + 2 çorba kaşığı pudra şekeri
½ su bardağı fındık
250 gr vişne (çekirdekleri çıkarılmış)
125 gr bitter çikolata (rendelenmiş)
2 çorba kaşığı kakao
1 adet kakaolu hazır kek
1 su bardağı portakal likörü

Hazırlanışı,
Kasede krema, ¼ su bardağı pudra şekeri karıştırın.
İçine fındık, vişne ve rendelenmiş çikolatayı ekleyip tekrar karıştırın.
Kaseyi buzdolabına koyup, soğumaya bırakın.
Hazır keki ortadan ikiye bölün.
Alt tabanı likörle ıslatın.
Kremalı karışımı tabana bıçak yardımıyla sürün.
Kekin diğer yarısını kremanın üstüne kapatın.
Pastayı buzdolabında 2 saat bekletin.
Çıkardıktan sonra üzerine kakao ve pudra şekeri serpin.
Dilimleyerek servis yapın.
Afiyet Olsun
AnGeL isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla