| Edirne - İpsala Anadolu Lisesi Tanıtımı ve İetişim Adresi Edirne - İpsala Anadolu Lisesi Edirne - İpsala - İpsala Anadolu Lisesi - Edirne İlinde Bulunan Liseler Okulumuz; Bir müdür, bir müdür yardımcısı, bir öğretmenler odası, bir memur odası, bir fizik laboratuarı, bir kimya-biyoloji laboratuarı, ,bir konferans salonu, bir kütüphane, bir kantinden ve on adet derslik oluşmaktadır. Okulumuz, daha önce İpsala Ortaokulu, İpsala Lisesi ve en son İpsala Merkez İlköğretim Okulu binası olarak ilçemize hizmet veren binada 2006 yılında Eğitim Öğretime başlamıştır. Okul binamız 1954 yılından beri okul olarak kullanılmaktadır. Okulumuz ilçemizin merkezindedir. Bundan dolayı ulaşım problemi yaşanmamaktadır. Okulumuz eğitim öğretime 2 sınıf ile başlamıştır. Şu anda 7 sınıf mevcuttur.
Eğitim öğretime açıldığı ilk yıllarda idari kadrosu bir Kurucu müdür ve bir görevlendirme müdür yardımcısından, öğretmen sayısı ise 1?den ibaretti. Bugün kadrolu 6 öğretmeni mevcuttur. Okulumuzda memur yoktur. Okulumuzda kadrolu olarak 1 hizmetli vardır. Okulumuzda Müdür olarak Salih Mehmet ENGİN görev yapmaktadır.  |