--->: Faruk K Şarkı Sözleri - Mavi Gözlü Mavi Gözlü Ey Tanrı'm dinle beni bir dilegim var senden Yanlızlık bir tek sana mahsus Bu hayat yolculugu çekilmez yanlızlık Yolla gelsin bir tane yaşlanmadan ben Mavi gözlü olsun dogru sözlü olsun Şirin masum kedi gibi şeytanlıgı olsun Hem sevgilim olsun Arkadaşım tamam herkes baksın Ama bir tek benim olsun Mavi gözlü olsun dogru sözlü olsun Şirin masum kedi gibi şeytanlıgı olsun Hem sevgilim olsun arkadaşım Tamam herkes baksın ama bir tek benim olsun Bende bir kusur mu var Kalbim kırık yaralı Kimi sevsem kimi hesabı sorulmalı Şimdi ellerim ateş dokunanı yakmalı Kudurdum bu gece sokak sokak bakmalı Ey Tanrı'm dinle beni bir dilegim var senden Yanlızlık bir tek tek sana mahsus Bu hayat yolculugu çekilmez yanlızlık Yolla gelsin bir tane yaşlanmadan ben Mavi gözlü olsun dogru sözlü olsun Şirin masum kedi gibi şeytanlıgı olsun Hem sevgilim olsun arkadaşım Tamam herkes baksın ama bir tek benim olsun Mavi gözlü olsun dogru sözlü olsun Şirin masum kedi gibi şeytanlıgı olsun Hem sevgilim olsun Arkadaşım Tamam herkes baksın ama bir tek benim olsun Bende bir kusur mu var Kalbim kırık yaralı Kimi sevsem kimi hesabı sorulmalı Şimdi ellerim ateş dokunanı yakmalı Kudurdum bu gece sokak sokak bakmalı... Faruk K |