Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01.07.09, 21:57   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
AnGeL
Delta Üye
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Aug 2008
Nerden: Konya
Mesajlar: 833
Konular: 724
Puan Grafiği
Rep Puanı:1364
Rep Gücü:0
RD:AnGeL has much to be proud ofAnGeL has much to be proud ofAnGeL has much to be proud ofAnGeL has much to be proud ofAnGeL has much to be proud ofAnGeL has much to be proud ofAnGeL has much to be proud ofAnGeL has much to be proud ofAnGeL has much to be proud ofAnGeL has much to be proud of
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 16
29 Mesajına 34 Kere Teşekkür Edlidi
:
Arrow Kakaolu Şekerpare


Kakaolu Şekerpare



Malzemesi:
2 yemek kaşığı haşhaş 4 su bardağı un 4 yemek kaşığı pudra şekeri 2 yemek kaşığı kakao 2 adet yumurta 2 adet yumurtanın sarısı 250 gr. erimiş margarin 1 çay bardağı irmik 1 paket vanilya 1 paket kabartma tozu 3 yemek kaşığı badem Şerbeti için: 3 su bardağı tozşeker 1 tatlı kaşığı limon suyu 4 su bardağı su

Tarifi:
• 3 bardak şekeri 4 bardak suyla 5 dakika kaynatın.
• Limon suyunu ilave edip ocağın altını kapatın.
• Erimiş yağ, yumurta, pudra şekeri, irmik, haşhaş, kakao, un, kabartma tozu, vanilyayı karıştırıp yumuşak bir hamur tutun.
• Elinizi sıvıyağa batırarak ceviz büyüklüğünde parçalar koparın.
• Her birini yuvarlayıp bir tarafını haşhaşa batırın ve 2 santim aralıklarla yağlanmış tepsiye dizin.
• Hepsinin haşhaşlı yüzü üstte olmalı.
• Her birinin ortasına haşlanmış badem koyun.
• 170 derecelik fırında 30 dakika pişirin.
• Fırından çıkarır çıkarmaz ılık şerbeti üstüne döküp 20 dakika bekletin, servis yapın.
AnGeL isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla