Tekil Mesaj gösterimi
Alt 27.06.09, 18:54   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
Okyanus
Moderator

 
Okyanus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Jan 2008
Mesajlar: 9.373
Konular: 7149
Puan Grafiği
Rep Puanı:16317
Rep Gücü:20
RD:Okyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 54
889 Mesajına 1.404 Kere Teşekkür Edlidi
:
icon1c Haluk Piyes Hayatı-Haluk Piyes Biyografisi

Haluk Piyes




Doğum Yeri : Yurt Dışı
Doğum Tarihi : 30 Mart 1975
Eğitimi : Lisans
Oyunculuk hariç bütün eğitimini Almanya'da aldı. Üniversitede hukuk okudu. Amatör olarak tiyatro yaptı, seminer ve workshop bazında. Sonra da bir sponsor vasıtasıyla Amerika'da oyunculuk eğitimi almaya gitti. İlk önce New York Actors Studio School'a gitti. James Dean, Marlon Brando gibi isimleri keşfedenlerin kurduğu bu okul,eğitim ve tiyatro ağırlıklı. Ama televizyon ve filmlerde oynamak istediği için Los Angeles'a geçti. Orada Play House West'te okumaya başladı. Sinema, televizyon, senaryo, yönetmenlik ve eğitimi aldı.

Üniversite tatillerinde sunuculuk yapıyordu ve çalıştığı şirket onun oyunculuk merakını biliyordu. Amatör olarak tiyatrolarda da oynuyordu. Bir gün ona maaşının ödenmeyeceği söylendi. Bunun ardından sponsorluk teklif edilince hemen kabul etti. Almanya'ya dönüşünde ise kısa filmler çekmeye başladı. Kısa film yönetmenliği ve oyunculuk yaptı. Beş senelik çabanın sonunda ilk uzun metrajlı filmi olan Kanak Attack’ı çekti.



Haluk Piyes Resimleri -Haluk Piyes Fotografları
--------------Tualimforum İmzam--------------
Okyanus isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla