Bedia Akartürkün Seslendirdiği Türküler,Bedia Akartürkün Söylediği Türküler Bedia Akartürkün Seslendirdiği Türküler,Bedia Akartürkün Söylediği Türküler Seslendirdiği Türküler: * Zahidem * Şerif Hanım * Cemilemin Gezdiği Dağlar * Dersini Almışta Ediyor Ezber * Sille * Dağlar Dağladı Beni * Kesik Çayır * Yine Gam Yükünün Kervanı Geldi * Develi * Çekemedim Akca Kızın Yükünü * Allı Turnam * Asker Yolu Gözlerim * Aslan Mustafa * Bağlandı Yollarım * Bir Güzel Gördüm * Bülbül Bülbül Ey * Eledim Eledim * Emir Dağı * Fidayda * Gayrı Dayanamam * Gitme Bülbül Gitme * Keklik Gibi Kanadımı Süzmedim * Keklik * Kışlalar Doldu Bugün * Koca Dünya * Konyalım * Mühür Gözlüm * Yar Diline * Yeşil Başlı Gövel Ördek * Yüksek Yüksek Tepelere Ev Kurmasınlar * Zalim Gurbet * Zühtü * Al Fadimem * Köroğlu Yiğitlenmesi * Niye Çattın Kaşlarını * Bacacılar (Karam) * Bağlandı Yollarım * Bayramdan Bayrama * Bir Sigara İç Oğlan * Çay Benim Çeşme Benim * Çil Horozum * Denizin Dibinde Hatcem * Doyulur mu * Evlerinin Önü * Kader Böyle İmiş * Zalimsin Oy Oy * El Çek Tabip * Tokat Yaylası * Süpürgesi Yoncadan |