Serhoşlaştım Serhoşlaştım Yaşlarla yürüyorum karanlıklara Güya bıakacağım seni siyahında Yaşlarla yürüyorum karanlıklara Güya bırakacağım seni siyahında Başka kollarda, yabancı ellerdesin Dayanamıyorum, yetti gel canıma Başka kollarda, yabancı ellerdesin Dayanamıyorum, yetti gel canıma Dalıp gitmeklemi geçecek bu ömrüm Şarkılarda iççekmek midir her günüm Sen başka sefalarda, ben bu hallerde Hep susacak mıyım, kahretmem mi kadere Sen başka sefalarda, ben bu hallerde Hep susacak mıyım, kahretmem mi kadere Serhoşlaştım ne şaraptan ne aşktan Daldım gittim yine çıkamadım silbaştan Bilmiyorsun tek doğrun var o da benim Senin olup taşmak vardı gönlünden Serhoşlaştım ne şaraptan ne aşktan Daldım gittim yine çıkamadım silbaştan Bilmiyorsun tek doğrun var o da benim Senin olup taşmak vardı gönlünden Dalıp gitmekle mi geçecek bu ömrüm Şarkılarda iççekmek midir her günüm Sen başka sefalarda, ben bu hallerde Hep susacak mıyım, kahretmem mi kadere Sen başka sefalarda, ben bu hallerde Hep susacak mıyım, kahretmem mi kadere Serhoşlaştım ne şaraptan ne aşktan Daldım gittim yine çıkamadım silbaştan Bilmiyorsun tek doğrun var o da benim Senin olup taşmak vardı gönlünden Serhoşlaştım ne şaraptan ne aşktan Daldım gittim yine çıkamadım silbaştan Bilmiyorsun tek doğrun var o da benim Senin olup taşmak vardı gönlünden... Tan |