Ver Gazı Ver Gazı Ver gazı senden iyisi yok Bitmez nazın nasılsa sevenin çok Hoş tarzın ama hedefin yok Çünkü için boş Bir şeyler söyliycem bir bakar mısın bana Ama aklın alırsa dikkatli dinle Bana derdim var dedin derdin dertten bile sayılmaz Oturup seni dinledim dinlerken kafayı yedim Uzak dur benden tek bildigin dedi kodu Yaklaşma bana tilkisin sen Ver gazı senden iyisi yok Bitmez nazın nasılsa sevenin çok Hoş tarzın ama hedefin yok Çünkü için boş Ver gazı senden iyisi yok Bitmez nazın nasılsa sevenin çok Hoş tarzın ama hedefin yok Çünkü için boş Zorluklar hep daha üste taşıyacak seni Farkında degilsin gerçekelerden bir habersin Saçlarını düzeltmekten başka ne işe yarasınki sen Makyajsız gözülmekten korkarsın hakısın bazen Hayalin evlenmek olmuş Hayat felsefen erkeklerle dolmuş Ver gazı senden iyisi yok Bitmez nazın nasılsa sevenin çok Hoş tarzın ama hedefin yok Çünkü için boş Ver gazı senden iyisi yok Bitmez nazın nasılsa sevenin çok Hoş tarzın ama hedefin yok Çünkü için boş... Doa |