Git Başımdan Git Başımdan Ben seni görünce deli gibi oldum Sen bana sanki iki numara boldun Deydim kendine doğru çektin beni Aşık oldum başım döndü Çekildim geri Daha yedi gün olmadı aşkımız Sen orda yanında iki kız Orda bitti sana dönmem geri Tabi tabi anlat anladım ben seni Git başımdan bıktım senin aşkından Yalvarışından o aptal telaşından Çek git dedim başımdan Alın bunu karşımdan Aglamasından delircem bak birazdan Din dong dong kapı çaldı uyandım Yine ondan çiçek gelmiş direk çöpe attım Yine çaldı telefon Dedim arama beni git herşey bitti Umudu kesiti ayaklarıma kapandı yine bana sinir geldi Pişmanlıkla olmaz bu işler Kendisi yapan katlanır demişler Yüzümde gördüğün o eski gülüşler Hepsi birden yok olup gitmişler Git başımdan bıktım senin aşkından Yalvarışından o aptal telaşından Çek git dedim başımdan Alın bunu karşımdan Aglamasından delircem bak birazdan Git başımdan bıktım senin aşkından Yalvarışından o aptal telaşından Çek git dedim başımdan Alın bunu karşımdan Aglamasından delircem bak birazdan... Doa |