Sayenizde 2 Sayenizde 2 Yine gönül yarası İki lafın arası Yok ki bunun dahası Sayenizde Heder oldum bu dünyanın düzeninden Ne yanarım Ne de yakarım Ne de arkasından bakarım Bu benim en son kararım Sayenizde E koptum artık tepkisiz gönüllerden Ne parası Ne de cakası Ne de sahte mutluluk çabası Yalanlar gerçek oldu Sayenizde Ziyan oldu bunca aşk masalları Karalar ve bir de yaralar Gönlümde hepsinden var Daha ne olacak bilmem ki Sayenizde Sıkıldım artık dertleri öğütmekten Of Allah'ım of Nedendir hep zorda sana gelişim Of Allah'ım of Ofları tekerledim sayenizde Of Allah'ım of Nedendir hep zorda sana gelişim Of Allah'ım of Kendimi kaybettim sayenizde Sevgiyi tükettim sayenizde Yine gönül yarası İki lafın arası Yok ki bunun dahası Sayenizde Heder oldum bu dünyanın düzeninden Karalar ve bir de yaralar Gönlümde hepsinden var Daha ne olacak bilmem ki Sayenizde Sıkıldım artık dertleri öğütmekten Haydi Of Allah'ım of Nedendir hep zorda sana gelişim Of Allah'ım of Ofları tekerledim sayenizde Of Allah'ım of Nedendir hep zorda sana gelişim Of Allah'ım of Kendimi kaybettim sayenizde Son kez nayniri niraniri nom Sayenizde... Gülşen |