Ex Love (İngilizce ve Türkçe Çeviri) Ex Love (İngilizce ve Türkçe Çeviri) You left me alone in dark Beni karanlıkta yalnız bıraktın And made the pain just like a shark Ve bir sahtekar gibi bana acı verdin There is no need for talking Konuşmaya gerek yok Don't get tired for explaining Açıklama yapmak için yorulma Nothing will be same again Hiçbir şey tekrar aynı olmayacak And our love never will begin Ve aşkımız hiçbir zaman yeniden canlanmayacak Stop telling me about your regrets Bana pişmanlıklarından bahsetme You'd never touch my soul again Bir daha asla ruhumu okşayamayacaksın And never search my heart again Ve asla kalbimin derinliklerine inemeyeceksin Cause I don't want hear your usual lies Yalanlarını duymak istemiyorum Woww, it's too late Woww,artık çok geç I'm afraid ex love, I started to hate Sana kızgınım ex aşkım, senden nefret ediyorum I deeply felt as i die Ölümü hissediyorum derince Understood lately everything was lie Ve anlıyorum her şeyin sonunda yalan olduğunu Faught with my soul and heart Ruhum ve kalbimle savaşıyorum Try to push you away so hard Senden kurtulmaya çabalıyorum... Esra Kahraman |