Serseri Serseri Sen,ılık rüzgarlarla kokunu bana yolla Ne olur bırakma bir başıma buralarda,buralarda Ne olur acı da olsam,unutma,hatırla Ben soğuk yatağımda bir başıma Yasladım sırtımı buz gibi duvarlara Gözlerim tavanda,aklımda sen,ah bir bilsen Üşüyorum,son bir kez üstümü sen örtsen İçinin sıcaklığı vurmuş dudaklarına Çocuksu aşk suretiyle,sesin ödül kulaklarıma Yeniden gelsem dünya ya Şehir şehir dolaşır bulurum izlerini Yeniden gelsem dünya ya Görmek için ıslak,buğulu hayalini Serseri kalbim dünya da Uslanmadı ki ölsem ne farkeder Yeniden gelirim Dünya ya Silmek için ıslak gözlerini Bak neydik,ne olduk mahvoldu hayaller hep biz kahrolduk Kim mutlu şimdi? Umutluyduk sarhoş olduk Sevda denizinde boğuluk kaybolduk İçimin saflığı köleymiş bakışlarına Bastığın yerler gibiyim perişanım yollarda Yeniden gelsem dünya ya Şehir şehir dolaşır bulurum izlerini Yeniden gelsem dünya ya Görmek için ıslak,buğulu hayalini Serseri kalbim dünya da Uslanmadı ki ölsem ne farkeder Yeniden gelirim dünya ya Silmek için ıslak gözlerini... Burak Kuşcu |