Yedin Bitirdin Yedin Bitirdin Acı hatıraların odasını terk ettim Ötekine geçtim Gözyaşlarım orda kaldı Ne evlere sığıyorum ne sokaklara Karşıdan karşıya geçerken Havalara bakıyorum Üstüne yürüyorum arabaların Daha ne söyleyeyim Bilmiyorum ki Bu dudaklar artık seni öpmeyecek Bu kalp senin için çarpmayacak Senin için yaşamayacak, ölmeyecek Senle aynı ağaca adını yazmayacak Sen de gittin ya İçim boş Odalar boş Boşlukta yüzüyorum Boğuşuyorum kendimle Bir batıp bir çıkıyorum Beni başka biri keser mi kesmez Burda bir gün geçer mi geçmez Yabancı yataklarda uyumaya mı alışayım Elimden geldiği kadar yaşamaya mı çalışayım Beni yedin bitirdin Kırdın geçirdin Böyle bitirdin Çok çok çok kötü geçirdin Burnumdan getirdin Yedin bitirdin Şu sıralar çok yalnızım Kendimle konuşuyorum Hüzünlü kitapları Okuyup hüzünleniyorum Sibiryadan beter bir yatak Yattım mı başlıyor panik atak Ağlıyorum sanıyorsun sadece Ne uyku var ne dur durak Sen kendine müslüman Bu aşk değil bu tekme tokat Beni yedin bitirdin Kırdın geçirdin Böyle bitirdin Çok kötü geçirdin Burnumdan getirdin Yedin bitirdin Her gece her gece Ölünmüyor iki kere Beni yedin bitirdin Kırdın geçirdin Böyle bitirdin Çok çok çok kötü geçirdin Burnumdan getirdin Yedin bitirdin... Nazan Öncel |