Tipim Değilsin Aslında Tipim Değilsin Aslında Aşkın yeri yurdu vakti zamanı yok Sana rastladım olan oldu Tipim değilsin aslında Fakat o bakışlarında Beni her şeye çağırıyordu Savunmasız bir aşk Düşüncemin kıyısına Yanaşıp demir attı İster öldür ister at Aşkım senindir dedi ve Kapılarını açtı Kanun değişmez aşk böyle Ne ayrıdır ne elele Sana akınca sana bakınca Sana acıkınca Öyle sevilmek istiyorum ki Her an daha fazla Kalbinde yerini alacağım Ama beni çok sev yoksa giderim Aşkınla ağlayıp güleceğim Hissediyorum bende istiyorum Kalbinde yerini alacağım Ama beni çok sev yoksa giderim Aşkınla ağlayıp güleceğim Hissediyorum bende istiyorum Güzellik gelip geçici İç güzelliği gerekli Senle aklım başıma geldi Her dediğimi yapınca Bu kadar sevip sayınca Aşkın kapladı yüreğimi Savunmasız bir aşk Düşüncemin kıyısına Yanaşıp demir attı İster öldür ister at Aşkım senindir dedi ve Kapılarını açtı Kanun değişmez aşk böyle Ne ayrıdır ne elele Sana akınca sana bakınca Sana acıkınca Öyle sevilmek istiyorum ki Her an daha fazla Kalbinde yerini alacağım Ama beni çok sev yoksa giderim Aşkınla ağlayıp güleceğim Hissediyorum bende istiyorum Kalbinde yerini alacağım Ama beni çok sev yoksa giderim Aşkınla ağlayıp güleceğim Hissediyorum bende istiyorum... Yıldız Tilbe |