Sor Sor Hiçbir şarkı laik degil Hiçbir söz anlatır degil Dünya yansa mümkün degil Bu aşkın son sözü yok ki Biter deme sonu yok ki Senden kalan senin olan benim degil yalan yalan yalan Dün geç kaldık bugün erken Gençlik elden gitti oldu ziyan Sor gecelerden sor Sor gündüzlerden sor Sor kime istersen ögrenemezsin Sor yaşadıgından Sor rüyalarından Sor bilenlerden sor anlatamazlar Sana olan aşkımı canım Sana olan hayranlıgımı Düşünemezsin nasıl sevdim çok beterim Başıma bela güzelligin kaçınamam ki elindeyim Düşünemezsin nasıl sevdim her şeyden çok Aşktan öte bir yerlerde buluştuk senle el ele Mutlu yada mutsuz boşver Hayat böyle geçer gider Senin aşkın bana yeter Kim anlar ki halimizden sevgi saygı hiç gitmesin bizden Gözümüzden gönlümüzden bir tek huzur geçsin aramızdan Sor gecelerden sor Sor gündüzlerden sor Sor kime istersen Ögrenemezsin Sor yaşadıgından Sor rüyalarından Sor bilenlerden sor anlatamazlar Sana olan aşkımı canım Sana olan hayranlıgımı Düşünemezsin nasıl sevdim çok beterim Başıma bela güzelligin kaçınamam ki elindeyim Düşünemezsin nasıl sevdim her şeyden çok... Yıldız Tilbe |