Lunapark Lunapark Altı üstü bir bilet parası Haydi koş gel bir cennet burası Rengarenk bir yaşam umut rüyası Dönme dolap bir ömür öğütür Orda zaman durur hep dönülür Yorgun düşer düşünceler bölünür Lunapark gerçek mutlulukların Olsa olsa bir parmak balı Oysa aslında hepimizin masalı Ve hüzün tanınmaz orda Sevinçle boyanmış yüzü Görmezsen maskedeki gözü Ve hayat dokunur sana Sanki bak ben burdayım der Bir çocuk çığlığı düş biter Altı üstü bir bilet parası Haydi koş gel bir cennet burası Rengarenk bir yaşam umut rüyası Gülen ayna bak şu halimize Sende bir kaç tane ben daha var Güldür bizi ayna sen de gül bize Lunapark gerçek mutlulukların Olsa olsa bir parmak balı Oysa aslında hepimizin masalı Ve hüzün tanınmaz orda Sevinçle boyanmış yüzü Görmezsen maskedeki gözü Ve hayat dokunur sana Sanki bak ben burdayım der Bir çocuk çığlığı düş biter Altı üstü bir bilet parası Haydi koş gel bir cennet burası Rengarenk bir yaşam umut rüyası Dönme dolap bir ömür öğütür Orda zaman durur hep dönülür Yorgun düşer düşünceler bölünür Gülen ayna bak şu halimize Sende bir kaç tane ben daha var Güldür bizi ayna sen de gül bize Altı üstü bir bilet parası Haydi koş gel bir cennet burası Rengarenk bir yaşam umut rüyası... Sezen Aksu |