Haydi Şansım Haydi Şansım Haydi şansım, haydi şansım dön bana Ne yaşam ne mutluluk Ne eğlence ne de aşk Ne ev ne bark isterim Onunla olmayınca Uyanıp da onun da Orada olduğunu Yalnız olmadığımı Bilmek de yeter bana Haydi şansım, haydi şansım dön bana Dönüyor şans dönüyor Döndükçe değişiyor Bulamadan isteğimi Hiç durmamacasına Rüyalarımı anarken (Geçmişteki bir gece) Dönüyor şans dönüyor (Şansım dönüyor) Tam onu buldum derken (Tam buldum derken) Birden terse dönüyor Haydi şansım Haydi haydi haydi haydi haydi şansım Haydi şansım Haydi haydi haydi haydi haydi şansım Haydi şansım Hayır hayır bunların (Hayır bunların) Hiçbiri istediğim Dönüyor şans dönüyor Döndükçe değişiyor Bulamadan isteğimi Hiç durmamacasına Rüyalarımı anarken (Geçmişteki bir gece) Dönüyor şans dönüyor (Şansım dönüyor) Tam onu buldum derken (Tam buldum derken) Birden terse dönüyor Haydi şansım Haydi haydi haydi haydi haydi şansım Haydi şansım Haydi haydi haydi haydi haydi şansım Haydi şansım Hayır hayır bunların (Hayır bunların) Hiçbiri istediğim Haydi şansım Haydi haydi haydi haydi haydi şansım Haydi şansım Haydi haydi haydi haydi haydi şansım Haydi şansım Hayır hayır bunların (Hayır bunların) Hiçbiri istediğim Haydi şansım Haydi haydi haydi haydi haydi şansım Haydi şansım Haydi haydi haydi haydi haydi şansım Haydi şansım Hayır hayır bunların (Hayır bunların) Hiçbiri istediğim Haydi şansım Haydi haydi haydi haydi haydi şansım Haydi şansım Haydi haydi haydi haydi haydi şansım Haydi şansım Hayır hayır bunların (Hayır bunların) Hiçbiri istediğim... Sezen Aksu |