Sensin Gecem Gündüzüm Yarınım Sensin Gecem Gündüzüm Yarınım Sensin gecem gündüzüm yarınım Aklımı baştan alanım Seviyorum yok yalanım Yerin belli hayatımsın Yemin ettik seninle biz bu aşka Sakın beni bırakma bir başıma Yemin ettik seninle biz bu aşka Sakın beni bırakma bir başıma Sana olan sevgim yalında Dalar kalır inan karınca Sevecegim seni bir ömür boyunca. Sensin gecem gündüzüm yarınım Aklımı baştan alanım Seviyorum yok yalanım Yerin belli hayatımsın Sen benim gözyaşım akıyorsun gözümden Kalp atışımsın yar atamam ki içimden Her gece duamdasın diliyorum seni Rabbimden Gel sensizlik ölümmüş bir tanem. Sensin gecem gündüzüm yarınım Aklımı baştan alanım Seviyorum yok yalanım Yerin belli hayatımsın Şiir: Hasret dolu gecelerde delice özledigim sensin Her darda kalışımda içime nefes diye çektigim sensin Kap karanlık dunyamı aydındalatan tek güneşsin Ben seni ölümüne sevdim ecelimde mahşerimde... Sensin gecem gündüzüm yarınım Aklımı baştan alanım Seviyorum yok yalanım Yerin belli hayatımsın... Yusuf Güney |