| Kartal güle oynaya! Beşiktaş ile Antalyaspor İnönü'de karşılaştı, 1 hafta içindeki 3. randevudan da siyah beyazlılar galip ayrıldı! Yeni transferler Erkan Zengin ve Fabian Ernst'in de 11'de forma giydiği Fortis Türkiye Kupası çeyrek finalinde 2-0'ın rövanşında rakibini 3-1'le geçen Kartal, yarı finale yükseldi!
Beşiktaş'ta transferin son gününde takıma katılan ve önceki gün İstanbul'a gelen Alman futbolcu Fabian Ernst, Antalyaspor ile yapılan Fortis Türkiye Kupası çeyrek final rövanş maçında ilk 11'de sahaya çıktı.
Beşiktaş formasıyla ilk kez sahaya çıkan Ernst'e, siyah-beyazlı taraftarlar sevgi gösterisinde bulundu. Taraftarlar, Alman futbolcuyu tribünlere çağırıp, Almanca ''Ich liebe dich Fabe'' (Seni seviyorum Fabe) diye bağırdı.
Ayrıca taraftarlar, kaleci Rüştü'den, Ernst'i tribünlere getirmesini istedi.
Rüştü de Ernst'i alarak tribünlerin önüne ***ürdü.
-ERKAN DA İLK 11'DE-
Beşiktaş'ın devre arasında İsveç'in Hammarby takımından kiralık olarak transfer ettiği Erkan Zengin de Antalyaspor karşısında ilk 11'de sahaya çıktı.
Taraftarlar, Erkan Zengin'i de tribünlere çağırıp sevgi gösterilerinde bulundu.
-BEŞİKTAŞ KADROSUNDA 8 DEĞİŞİKLİK-
Beşiktaş Teknik Direktörü Mustafa Denizli, geçen hafta sonunda Antalyaspor ile oynanan Turkcell Süper Lig maçının kadrosundan 8 değişiklik yaptı.
Denizli, geçen maçta ilk 11'de oynayan Rüştü, Cisse, Sivok, Nobre, Tello, Ekrem, Yusuf ve İbrahim Toraman'ı, Fortis Türkiye Kupası maçında ilk 11'de oynatmadı. Sakatlığı bulunan Ekrem 18 kişilik maç kadrosuna alınmadı, diğer futbolcular da yedek soyundu.
Bu futbolcuların yerine Hakan, Uğur, Erkan, Bobo, İbrahim Üzülmez, Holosko, Zapotocny ve Ernst ilk 11'de sahaya çıktı.
Delgado ve Nobre'nin yokluğunda Serdar Özkan sahada kaptan olarak yer aldı.
-ANTALYASPOR'DA 6 FARKLI FUTBOLCU-
Antalyaspor ise geçen haftaki Beşiktaş maçı kadrosundan 6 değişiklikle sahaya çıktı.
Akdeniz ekibinde kaleci Ömer, Sedat, Djiehoua, Ertuğrul, Fatih Ceylan ve Tita bu kez ilk 11'de yer almadı. Yerlerine Fevzi, Ahmet, Abdullah, Kamber, Korhan ve Volkan forma giydi.
-TRİBÜNLER DOLMADI-
Beşiktaş ile Antalyaspor, bir haftada 3. kez karşılaşırken, son maça taraftarlar fazla ilgi göstermedi.
Tribünlerde büyük boşluklar gözlenirken, karşılaşmayı 10 bine yakın sporsever izledi.
Öte yandan, siyah-beyazlı taraftarlar, takımlarının Antalyaspor ile çok sık karşı karşıya gelmesi konusunda da ''Yeter artık Antalya'' diye esprili tezahüratta bulundu.
Bu arada, siyah-beyazlıların taraftar grubu Çarşı, maç öncesi, Sivasspor'un İsrailli futbolcusu Balili'ye, Galatasaray ile İstanbul'da oynadıkları maçta maruz kaldığı kötü tezahüratlar için destek verip, ''Balili'' yazılı pankart açtı.
VE MAÇ..
BEŞİKTAŞ: 3 - ANTALYASPOR: 1
Stat: BJK İnönü
Hakemler: Bülent Yıldırım, Gökhan Memişoğlu, Mustafa Sönmez
Beşiktaş: Hakan, Serdar Kurtuluş, Zapotocny, Gökhan, İbrahim Üzülmez, Erkan, Uğur, Ernst, Serdar Özkan, Holosko, Bobo
Antalyaspor: Fevzi, Uğur, Yalçın, Musa, Şenol, Kamber, Zitouni, Volkan, Korhan, Abdullah, Ahmet
Goller: Dk. 3 Bobo (penaltıdan), Dk. 15 İbrahim Üzülmez, Dk. 36 Serdar Özkan (Beşiktaş), Dk. 18 Ahmet (Antalyaspor)
Sarı Kart: Dk. 3 Uğur (Antalyaspor) --------------Tualimforum İmzam-------------- . . . . |