Tekil Mesaj gösterimi
Alt 16.12.08, 11:59   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
Başak
Moderator

Başak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Konular: 6324
Puan Grafiği
Rep Puanı:14360
Rep Gücü:168
RD:Başak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 53
719 Mesajına 1.316 Kere Teşekkür Edlidi
:
Standart Metin Ergun Hayatı(Biyografisi)

Metin Ergun
METİN ERGUN MUĞLA
Metin Ergun, 23 Şubat 1963'te Muğla ili Milas ilçesi Kargıcak köyünde doğdu. Babasının adı Tevfik, annesinin adı Nazife'dir. Öğretim Üyesi; Atatürk Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi'ni bitirdi. Yüksek Lisansını Atatürk Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü'nde, Doktorasını Selçuk Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü'nde tamamladı. Erzurum Atatürk ve Konya Selçuk Üniversiteleri Fen Edebiyat Fakültesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü'nde Öğretim Üyesi olarak ders verdi. 1996'da doçent, 2006'da profesör unvanını aldı. Gazi Üniversitesi Gazi Eğitim Fakültesi'nde Öğretim Üyeliği görevinde bulundu. 21. Dönem Muğla Milletvekili. İyi düzeyde İngilizce ve Rusça bilen Ergun, evli ve 2 çocuk babasıdır.
--------------Tualimforum İmzam--------------
Yeniden gülmem için
Beni baştan sevmen lazım.......
Başak isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla