Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10.12.08, 12:24   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
Başak
Moderator

Başak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Konular: 6324
Puan Grafiği
Rep Puanı:14360
Rep Gücü:167
RD:Başak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 53
719 Mesajına 1.316 Kere Teşekkür Edlidi
:
Standart Fikri Işık Hayatı(Biyografisi)

Fikri Işık

FİKRİ IŞIK KOCAELİ
Fikri Işık, 13 Eylül 1965'te Gümüşhane Babacan Köyü'nde doğdu. Babasının adı Tevfik, annesinin adı Mecbure'dir. Eğitimci, Ticaret; Orta Doğu Teknik Üniversitesi Eğitim Fakültesi Fen Bilimleri Eğitimi Bölümü'nü bitirdi. İzmit ve İstanbul'da özel okulda ingilizce ve matematik öğretmenliği yaptı. Gıda sektöründe yönetici olarak çalıştı. Tarım sektöründe bitki köklendiricisi üreten bir fabrikanın kuruluşu ve pazarlama bölümünün oluşturulmasını sağladı. ODTÜ Mezunlar Birliği Vakfı, Hereke Eğitim ve Kültür Yardımlaşma Derneği, Kızılay, Yeşilay, Ayışığı Yetim ve Öksüz Çocuklar Yardımlaşma Derneği ile Kocaeli Gümüşhaneliler Vakfı'nın üyesi oldu. İyi düzeyde İngilizce, orta düzeyde Arapça bilen Işık, evli ve 4 çocuk babasıdır.
--------------Tualimforum İmzam--------------
Yeniden gülmem için
Beni baştan sevmen lazım.......
Başak isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla