| Sen ve Ben  Sen ve Ben ... Tanrı dünyayı bizim için yarattı iki kişilik sen ve ben,biliyorum kalan herşey tabloyu tamamlayan obje ne yapsak boş kaçınılmaz seni sevmek hem biliyorsun sevgi bir damla su var mayamızda dinle içini ne diyor göğsümü yumruklama boşuna nasıl oluru yok bunun kendinle savaş yapma nasıl ki? .. her gece uyanmaya mecbur ise sabaha ben gibi sen de mecbursun bana hem baştan demedik mi sen ve ben yok başka oku şiirleri şarkıları dinle bizden bahsetmeyen bir tane bul çal kafama gitsen dünyanın en uzak kıtasına dalsan okyanusun en derin çukuruna kaçamazsın benden tersin akmaz su ben gibi mecbursun bana çık ormana çiçeğe,ağaca,kurda-kuşa sor börtü-böcek önüne kim çıkarsa yemin ver,ölü öptür,gırtlağını sık hattâ tüm sözlerimi yerim bir tane yalan diyen olursa ayağımı tekmeleme boşuna ben gibi mecbursun bana ben ne yapabilirim dört kitapta yazılmışsan alnıma 
peygamberler yazmışsa hadis kitaplarına hırsın geçecekse eğer çık üzerime zıpla kız,bağır,çağır,kır,dök,parçala ama unutma ki! .. ben gibi sen de mecbursun bana... |