Tekil Mesaj gösterimi
Alt 25.11.08, 21:47   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
Başak
Moderator

Başak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Konular: 6324
Puan Grafiği
Rep Puanı:14360
Rep Gücü:167
RD:Başak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 53
719 Mesajına 1.316 Kere Teşekkür Edlidi
:
icon1c Esfender Korkmaz Hayatı(Biyografisi)

Esfender Korkmaz
ESFENDER KORKMAZ İSTANBUL
Esfender Korkmaz, 15 Mart 1940'ta Ardahan Çıldır'da doğdu. Babasının adı Mihrali, annesinin adı Ceylan'dır. Öğretim Üyesi; İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi'ni bitirdi. Doktorasını aynı fakültede tamamladı. Fransa'da UNESCO nezdinde eğitim ekonomisi konusunda araştırmalarda bulundu. İstanbul Üniversitesi'nde öğretim üyesi olarak ders verdi. 1980'de doçent, 1988'de profesör oldu. İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi Dekan Yardımcısı ve Dekanı olarak görev yaptı. İstanbul Üniversitesi'nde iki defa senato üyeliğinde bulundu. Aynı Fakülte'de Maliye Bölüm Başkanlığı ve Bütçe Mali Planlama Dalı Başkanlığı yaptı. Günaydın Grubunda danışman olarak çalıştı. Değişik gazetelerde köşe yazarlığı yaptı. Siyasi ve Sosyal Araştırmalar Vakfı, Kars-Ardahan ve Iğdır Kalkınma Vakfı ve İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi Mezun ve Mensupları Vakfı'nda Başkanlık görevinde bulundu. Çok sayıda bilimsel makalesinin yanı sıra on kitabı yayınlandı. İyi düzeyde Fransızca ve İngilizce bilen Korkmaz, evli ve 2 çocuk babasıdır.
--------------Tualimforum İmzam--------------
Yeniden gülmem için
Beni baştan sevmen lazım.......
Başak isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla