Tekil Mesaj gösterimi
Alt 25.11.08, 21:37   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
Başak
Moderator
 
Başak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Jan 2008
Mesajlar: 7.449
Konular: 6324
Puan Grafiği
Rep Puanı:14360
Rep Gücü:168
RD:Başak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 53
719 Mesajına 1.316 Kere Teşekkür Edlidi
:
icon Gece Sesleri Dizisi 4.Bölüm Özeti

Gece Sesleri Dizisi 4.Bölüm

Sultan Hanım tarafından vurdurulan ve yaralanan Yağız, bütün gerçekleri Nedim ve Yusuf’a anlatmak için fabrikaya gider. Bunu haber alan Sultan Hanım da fabrikaya gelmiştir.
Yağız, Sultan Hanım’ı konuyu değiştirip hedef saptırarak kendisini vurduranların Ortaçlıların bir düşmanı olabileceğini söyler. Nedim ve Yusuf, annelerinin Yağız’ı fabrikada işe almalarını isteğini, gönülsüz bir şekilde kabul ederler.
Yağız, yaralanmasıyla ilgili polise ifade vermesi şartıyla fabrikanın muhasebe bölümünde işe başlar. Bu arada Seyhan, emniyetten bir haberle şoka girer… Yağız’ı vuran ve Seyhan’ın babasını öldüren silah aynıdır.
Sultan hanımın kendisini hiç rahat bırakmayacağını anlayan Yağız ise önlem olarak DNA testi yaptırır ve kendisine bir şey olursa bütün dokumanların gerçek babasına ulaşmasını sağlayacak bir yol bulur.
Öte yandan Aslı’ya karşı hissettiklerini açık açık söyleyen Seyhan, onun da duygularının karşılıksız olmadığını anlar. Ancak Yusuf’un kızı Elvan da uzun zamandır Seyhan’a aşıktır. Annesi Ceyda da bu aşkı desteklemektedir. Hatta Aslı’ya kızının Seyhan’la evleneceğini söyler. Çok üzülen ve sinirlenen Aslı, Seyhan’la tartışır ve iki genç arasında soğuk rüzgarlar esmeye başlar. Ortaçlıların kendisi için kurduğu planlardan habersiz olanlara bir anlam veremeyen Seyhan, yaşamın kendisine ne gibi sürprizler hazırladığından habersizdir… Bu arada peşindeki alacaklılardan kaçan Sinan’ın, kızı Aslı’yı özlediği bahanesiyle Bozova’ya gelmesi, Ortaçlıların evinde gergin bir hava esmesine sebep olur.
--------------Tualimforum İmzam--------------
Yeniden gülmem için
Beni baştan sevmen lazım.......
Başak isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla