Konu: Tas Kebabı
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 21.02.08, 14:31   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
Güllü
Gamma Üye
 
Güllü - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Jan 2008
Mesajlar: 2.538
Konular: 1710
Puan Grafiği
Rep Puanı:3968
Rep Gücü:0
RD:Güllü has a reputation beyond reputeGüllü has a reputation beyond reputeGüllü has a reputation beyond reputeGüllü has a reputation beyond reputeGüllü has a reputation beyond reputeGüllü has a reputation beyond reputeGüllü has a reputation beyond reputeGüllü has a reputation beyond reputeGüllü has a reputation beyond reputeGüllü has a reputation beyond reputeGüllü has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 54
146 Mesajına 240 Kere Teşekkür Edlidi
:
Wink Tas Kebabı

Malzemeler

1 kg. kuşbaşından irice koyun eti
1 çorba kaşığı margarin
1 baş soğan
2-3 defne yaprağı
1 çorba kaşığı salça
1 çorba kaşığı un
10 bardak su


Yapılışı

1 kilo kuşbaşından irice koyun etini bir tencereye koyun. 1 çorba kaşığı margarin, ince kıyılmış 1 baş soğan, 2-3 defne yaprağı ilave edin. Etler saldıkları suyu çekene kadar kavurun. 1 çorba kaşığı salça ile 1 çorba kaşığı unu ilave edin. 5 dakika iyice karıştırarak kavurun. Üzerine 10 bardak su ilave ederek 2-2 buçuk saat hafif ateşte pişirdikten sonra indirin. Defne yapraklarını çıkarıp atın. Servis tabağına alın.





Güllü isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla