Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03.11.08, 10:45   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
FORUMCU
Epsilon Üye
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Oct 2008
Mesajlar: 182
Konular: 172
Puan Grafiği
Rep Puanı:1227
Rep Gücü:0
RD:FORUMCU has much to be proud ofFORUMCU has much to be proud ofFORUMCU has much to be proud ofFORUMCU has much to be proud ofFORUMCU has much to be proud ofFORUMCU has much to be proud ofFORUMCU has much to be proud ofFORUMCU has much to be proud ofFORUMCU has much to be proud of
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 0
10 Mesajına 11 Kere Teşekkür Edlidi
:
Standart Salatalık Turşusu




Salatalık Turşusu

Malzemeler:
15-20 küçük salatalık
8-10 diş sarımsak
1 limon
3 adet defne yaprağı
1 bardak sirke
1 bağ maydanoz
tuz
Yapılışı:
1) Salatalıklari iyice yıkayın.
2) Sarımsaklar temizlenir.
3) Salatalıklar ve sarımsaklar kavanoza yerleştirilir.
4) Limon dilimlenip konur. 1 bardak sirke ilave edilir. Defne yaprağı konur. Maydanoz konup, tuz ve suyu ilave edilir.
5) Kavanozun kapağı kapatılır. Serin bir yerde 10-15 gün bekletilir.
NOT: Tuzlu su 4 su bardağı suya 1 çorba kaşığı hesap edilerek konur.

Konu ASYA tarafından (26.01.09 Saat 08:45 ) değiştirilmiştir..
FORUMCU isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla