Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03.11.08, 10:44   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
FORUMCU
Epsilon Üye
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Oct 2008
Mesajlar: 182
Konular: 172
Puan Grafiği
Rep Puanı:1227
Rep Gücü:0
RD:FORUMCU has much to be proud ofFORUMCU has much to be proud ofFORUMCU has much to be proud ofFORUMCU has much to be proud ofFORUMCU has much to be proud ofFORUMCU has much to be proud ofFORUMCU has much to be proud ofFORUMCU has much to be proud ofFORUMCU has much to be proud of
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 0
10 Mesajına 11 Kere Teşekkür Edlidi
:
Standart Karışık Turşu

Karışık Turşu

Malzemeler:
1 adet orta boy lahana
2 kg yeşil sivribiber
3 kg domates
2 kg salatalık
3 adet havuç
4 baş sarımsak
kaya tuzu, su, limon
1 bardak sirke
Yapılışı:
1) Tüm sebzeler temizlenir. Lahanalar doğranır.
2) Kavanoza biber sıra halınde yerleştirilir. Aralarına sarımsak konur.
3) Kavanozun üstüne 1 limon dilimlenip konur. Sirke ve tuzlu su ilave edilerek kavanozun kapağı kapatılır.
4) Serin bir yerde 10-15 gün olması beklenir.
NOT: Tuzlu su 4 su bardağı suya 1 çorba kaşığı hesap edilerek konur.

FORUMCU isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla