Terkettim Seni Terkettim Seni Arama hiç bundan sonra kaybettin beni Ezelini ebedini sildim her şeyi İstersen vur öldür beni artık dönemem geri Unutamam geçenleri affedemem ben seni Dilerim sen kendin gibi bir zalime yanarsın Ettiğini çektigimi sen o zaman anlarsın Bir güldürdün bin aglattın şu yaralı kalbimi Kahır ettin sabır ettim üzmedim bir gün seni Bitti buraya kadar şimdi sonsuza kadar Artık benden bu kadar Ne halin varsa gör Terk ettim seni Duydum gülüm evlenmişsin Bir de oğlun olmuş Ne hikmetse gözleri aynı bana benziyormuş Adını ogulcan koymuşsun Hatırlıyorum bir zamanlar Bir oglumuz bir canımız olsun istemiştik Ya belkide ondandır Duydum kızım sen hala bana deli gibi aşık Deli gibi tutkunmuşsun Sen hala beni deli gibi seven Deliler gibi özlermişsin Sen hala bana aşık olsan ne olur Olmasan ne olur Sen hala beni deli gibi sevsen ne olur Sevmesen ne olur Ben seninle yaşarken şunu anladım kızım Senden bana ne köy ne de kasaba olur Sen var ya sen sen Hayatımda tanıdıgım en yalan,en yılan En sahtekar olansın Sen var ya sen ulan akrep kendini sokan Ulan çıngıraklı yılan Sen benim ömrümü Sen benim yüregimi tükettin Allah'ta seni tüketsin Çünkü terk ettim seni Bitti buraya kadar şimdi sonsuza kadar Artık benden bu kadar Ne halin varsa gör Terk ettim seni... Çılgın Sedat |