Tekil Mesaj gösterimi
Alt 24.10.08, 23:58   #20 (permalink)
Kullanıcı Profili
Sibel
Gamma Üye
Kullanıcı Bilgileri
Konular: 124
Puan Grafiği
Rep Puanı:1200
Rep Gücü:0
RD:Sibel has much to be proud ofSibel has much to be proud ofSibel has much to be proud ofSibel has much to be proud ofSibel has much to be proud ofSibel has much to be proud ofSibel has much to be proud ofSibel has much to be proud ofSibel has much to be proud of
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 35
13 Mesajına 16 Kere Teşekkür Edlidi
:
Arrow Sirac Bebegime

Sirac Bebegime

Haykırmak istiyorum, duyan yok sesimi
Oglumu istiyorum, bilen yok derdimi.
Ben babayım, aglarım
Ben babayım yanarım
Gözümden yaş dökülmese,yürekten aglarım
Gözümden yaş dökülmese, yürekten aglarım

Siracım bebegim, seni çok özledim

Seninle birazdan annenle yogun bakımda tanışmak nasip oldu bana yavrum
Geçirdigin beyin kanamasından dolayı oradaydın
Ve bize fişini çekmeli dediler
Bizde rabbimizin bir emanetidir,sirac bebegimle yaşayacagım
Allah verdi canını Allah alır dedik.
Her anne baba haftalarca, aylarca yavrusunun dogacagı günü iple çeker biliyor musun, ve dogar dogmaz onu hemen kucagına alıp, öpüp koklamak ister.
Malesef ben bunu yaşayamadım yavrum,hatta oglum olacagını ilk duydugumda sana kırmızı beyaz bir top almıştım.
Sadece yogun bakım odasında camından bakmakla yetindim biliyor musun.
Şunu bilmek lazım,düşmez kalkmaz bir Allahtır.
Rabbim kimseyi evladı ile imtihan etmesin.
Ama haktan gelen her şeye şükürler olsun çünkü Görüyor,duyuyor ve hissediyorsun.
Ben bazı geceler şunu soruyorum kendime,biliyorum bir gün aklın erdiginde bana soracaksın:"Baba ben neden digerleri gibi degilim? Ben neden koşamıyorum? Ben neden Top oynayamıyorum?" diye
Bak yavrum bu söylediklerimin içinde bunların cevabıda var zaten.
Ama şunuda bil, Rabbim bana nefes almayı nasip ettigi sürece, ben senin ellerin,ben senin ayakların olmaya adamışım kendimi.
Hoşgeldin dünyaya sirac bebegim, hoşgeldin yavrum.
Şunu sakın unutmayın,ne zihinsel ne de bedensel engelliler var sadece bu dünyada.
Yaşarken gördügüm o kadar saglıklı,bir o kadarda zengin ama malesef benligini yitirmiş insanlar var ki anlatamam.
Her saglıklı insan, bir engelli adayıdır.
Aynaya bakıpda hiç sordunuz mu kendinize "Kimin zor anında yanındaydım? Kimin omuzuna el attim?" diye.
Dedim ya düşmez kalkmaz bir Allah, ne oldum degil ne olacagım demeliyiz.
Geçenlerde bir engelli kardeşimiz ile karşılaştım.
Sedat abi yıllar sonra bacaklarıma kavuştum dedi.
Çok sevindim.Protez bacak mı takıldı diye sordugumda da tekerlekli sandalye alındıgını ögrendim.O kadar mutluydu ki hayata bir o kadarda baglıydı.Hadi artık bütün engelli dostlarımızla engelleri aşalım.Unutmayın, giderken yanımızda hiçbirimiz hiçbir şeyimizi götüremeyecegiz.Yalan dünyadayız,bir gün gerçegi hepimiz anlayacagız.
Rabbim gördügümüzden geri koymaz.

Siracım bebegim seni çok özledim...

Çılgın Sedat
Sibel isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla